Jezírko Brno, Jezírka Brno, Koupací Jezírka Brno, Koupací Jezírko Brno, Zahradní Jezírka Brno, Zahradní Jezírko Brno, Zakládání Jezírka Brno, Založení Jezírka Brno, Biotop Brno, Zhotovení Jezírka Brno, Biotopy Brno, Realizace Jezírka Brno, Údržba Jezírka Brno, Okrasné Jezírko Brno a celá ČR

Koupací jezírko, Zahradní jezírko, Okrasné jezírko, Biotop, potůček vám zhotovíme na klíč

Realizujeme koupací jezírka, zahradní jezírka, okrasná jezírka včetně potůčků a pramenišť.  Zhotovíme vám biologicky vyvážené jezírko na klíč, které vhodně umístíme do vaší zahrady, dodáme potřebné technologie, osázíme jezírko a jeho okolí vhodnými rostlinami, aby bylo zakomponované s citem do vaší zahrady. Jezírka významně ovlivňují mikroklima vaší zahrady a jsou šetrná k životnímu prostředí. U jezírek je vyvážený ekosystém, který využívá biologické funkce rostlin k přirozenému čištění vody bez přidávání chemie. Do jezírka dodáváme vhodné technologie filtry, čerpadly, skimmery pro odstranění nečistot atd. U jezírka zvolíme jakýkoli vhodný tvar který vkusně umístíme do vaší zahrady.

Koupací jezírka – biotopy umožňují koupání v čisté, chemicky neupravované vodě, v souladu s přírodou.

V koupacích jezírkách se voda čistí vhodnými technologiemi, rostlinami, za pomoci mikroorganismů apod.

Čistění vody je zajištěno cirkulací pomocí vodního čerpadla a soustavy hadic ústících do filtračních zón – přírodního filtru, který je tvořen speciálním substrátem s obsahem bakterií, zooplanktonu. Použití přírodního filtru vylučuje aplikaci bazénové chemie.

Pro osvětlení jezírek a vodních ploch dodáváme a instalujeme kvalitní zahradní osvětlení např. Seliger.


Mapa serveru





Máte zájem o informace o našich službách, připravujete projekt zeleně? Rádi vám poskytneme podrobnější informace.

Jméno:

Email:

Telefon:

Stručně o projektu a době realizace: