Založení Zahrady Brno, Zahrady Brno, Zahrada Brno, Zahrady na klíč Brno a celá ČR, Realizace Zahrady Brno, Zakládání Zahrady Brno, Úprava Zahrady Brno, Okrasné zahrady Brno, Okrasná zahrada Brno, Návrhy a Realizace Zahrady Brno, Realizace Zahrad Brno, Návrhy Zahrady Brno, Realizace Zeleně Brno, Zahradnické Práce Brno, Zahradnické Služby Brno, Zahradní Práce Brno, Otevřená Zahrada Brno, Zahradní Úpravy Brno

Provádíme kompletní REALIZACE ZAHRAD NA KLÍČ v Brně a po celé České republice, od zpracování návrhu (projektu) přes realizaci až po následnou údržbu. První kontakt s námi začíná vypracováním návrhu zahrady, nasloucháme požadavkům zákazníka, nejlépe na místě případné realizace zahrady, abychom vhodně zvolili umístění rostlin a mobiliáře na stanovišti. Dodáváme sortiment kvalitních rostlin s doložením původu. Realizaci provádíme odborně, v krátkém čase s ohledem na požadavky zákazníka. V rámci dodávek provádíme terénní úpravy, založení záhonů, výsadbu vzrostlých stromů, keřů, trvalek a travin, cibulovin, zakládáme trávník výsevem nebo pokládkou travních koberců.

Provádíme instalaci profesionálních automatických závlahových systémů TORO, RAIN BIRD, HUNTER, IRRITROL vhodných pro zálivku trávníku, záhonů výsadeb, truhlíků, zahrad apod.

Dále zajišťujeme dodávku prvků zahradní architektury např. zahradní osvětlení Seliger, lavičky, koše, pergoly, zahradní nábytek, dětská hřiště atd.

Zahrady u rodinných domů

Zahrady u rodinných domů tvoří významný celek sídelní zeleně, který ovlivňuje životní prostředí jednotlivců i obyvatel celého sídla. Zahrada by měla sloužit jako místo odpočinku a relaxace, měla by být příjemným prostředím pro život, to vám zajistí dokonalá zahrada provedená naší firmou.

Na námi realizovaných zakázkách je možné provádět následnou údržbu, záruku poskytujeme v délce 12 až 60 měsíců.



Mapa serveru





Máte zájem o informace o našich službách, připravujete projekt zeleně? Rádi vám poskytneme podrobnější informace.

Jméno:

Email:

Telefon:

Stručně o projektu a době realizace: